LaserPecker 3 Basic - Taietor si gravator Laser

LaserPecker 3 Basic - Taietor si gravator Laser


21.999,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gravator de metal si plastic: LaserPecker 3 este o mașină de gravat cu fibră optică pentru metal și plastic. Utilizând un laser pulsat de 1064nm, nu deteriorează materialul.

Precizie foarte mare: Precizie 4k, reproducere perfectă a imaginii. Spot de 0,01MM, detalii vizibile, LaserPecker 3 vă poate ajuta să finalizați ceea ce ceea ce.

Focalizare dublă cu lumină roșie: Spuneți adio procedurilor de măsurare greoaie și coincidenței duble a luminii pentru a determina distanța focală. La un simplu clic pe un buton, puteți ridica și coborî automat și începe să gravați în cel mai simplu mod posibil.

Gravare pe loturi: Realizarea gravării pe loturi nu este o problemă. Folosiți butonul de gravare pe loturi pentru a grava din nou cu fiecare clic. Producerea cartilor de vizita personalizate pe loturi este posibila. Puteți să vă deschideți propriul studio la domiciliu.

Fără restricții: Nu există restricții: Timp, loc și unghi nelimitat, doar conectați și utilizați. Rotație de 360 °, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la unghiul de gravură, aduceți o bancă de alimentare, indiferent dacă călătoriți sau călătoriți, o puteți transporta cu dvs.

pecker3basic
50 Produse

Referințe specifice