Cardiogoal Goal

Cardiogoal Goal


2.569,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Această poartă a fost concepută special pentru noul nostru sport Cardiogoal, dar poate fi folosită și pentru alte jocuri de aruncare. Este adaptabilă pe baza noastră Big Red  și pe stâlpul nostru scurt  - nu este inclus. Poarta este compusă din trei inele colorate, fiecare cu un diametru de 50 cm.

Cardiogoal este un nou sport de echipă care pune față în față două echipe mixte de 6 jucători: 4 jucători pe teren și 2 înlocuitori care intră și ies liber. Jocul constă în trecerea mingii printr-unul dintre cele trei cercuri colorate (galben-albastru-roșu) plasate pe verticală la o înălțime totală de 3 metri. Fiecărei culori de cerc îi corespunde un număr de puncte (roșu: 15 puncte, albastru: 10 puncte, galben: 5 puncte). Echipa care are cele mai multe puncte câștigă jocul.

Cardiogoal este un sport inspirat de testul Luc-léger (test de rezistență și viteză) și de diverse alte sporturi precum Ultimate, baschet, handbal sau fotbal american. Bazat pe atac-apărare, oferă un joc rapid și eficient pentru dezvoltarea cardio, a rezistenței, a rezistenței, a vitezei, a îndemânării, a tehnicii, a spiritului de echipă și a fair-play-ului (contactul este interzis).

Cardiogoal poate fi practicat de la o vârstă foarte fragedă și este potrivit și pentru jucătorii în scaun cu rotile. Acest sport poate fi practicat oriunde: în interior, pe iarbă, pe nisip sau pe teren sintetic.

megadivers13
100 Produse

Referințe specifice