Foot-Basket Game Goal

Foot-Basket Game Goal


1.149,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Am proiectat capul porții Foot-Basket Game pentru a funcționa perfect cu baza noastră Big Red și cu stâlpul scurt. Cu stâlpul setat la cea mai mică înălțime, poarta Foot-Basket se va atașa exact la înălțimea oficială de 2 m pentru a juca Foot-Basket Game. Baza Big Red și stâlpul nu sunt incluse.

O combinație unică de fotbal și baschet!

Credem că odată ce îl veți încerca, veți fi de acord că Foot-Basket este cel mai distractiv, eficient din punct de vedere al spațiului și rentabil joc de fotbal conceput vreodată. 0n plus, dezvoltă abilitățile de șut, pasă, prindere și captare a mingii într-o combinație "inclusivă" a designului jocului și a scopului său.

Regulile jocului sunt destul de asemănătoare cu cele ale fotbalului obișnuit. Diferența față de fotbal este că toată lumea trage spre o singură poartă rotundă care se află în mijlocul terenului. Acest joc este, de asemenea, grozav pentru incluziune, deoarece fotbaliștii de top se pot distra împreună cu jucători care nu sunt fotbaliști. Jocul s-a dovedit a fi interesant chiar și pentru jucătorii foarte pricepuți, care pot folosi poarta (chiar și cu mingi tradiționale de mărimea 5) pentru a perfecționa precizia și consistența abilităților de pase și de aruncări cu boltă înaltă.

Dimensiunea și înălțimea porții Foot-Basket Goal s-a dovedit a avea, de asemenea, o atracție magnetică pentru tinerii jucători de baschet.

megadivers17
100 Produse

Referințe specifice