Zoll EMV+ Simularea ecranului ventilatorului pentru Realiti 360
Zoll EMV+ Simularea ecranului ventilatorului pentru Realiti 360

Zoll EMV+ Simularea ecranului ventilatorului pentru Realiti 360



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Ventilatorul de îngrijire critică simulată " Zoll EMV+ " este o simulare opțională de ecran de marcă premium, care funcționează cu sistemul de simulare Realiti 360 Pacient Monitor de către iSimulate.

Realiti 360 Premium imită interfața de utilizator a mai multor producători de monitorizare, defibrilator și ventilator de pacienți. Prin colaborarea cu producătorii de top, iSimulate a creat interfețe hiperrealiste care arată și funcționează ca monitoarele reale utilizate la punctul de îngrijire. Selecția actuală și în creștere a monitoarelor și defibrilatoarelor pacienților permite studenților să experimenteze un număr semnificativ de monitoare, defibrilatoare și ventilatoare pe care le -ar putea întâlni în CARIERE EMT sau în carierele spitalului.

Pe baza nevoilor individuale de instruire și a configurației sistemului realiti, utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre aceste ecrane de afișare premium pentru antrenamentele lor de simulare.

Simularea ventilatorului de îngrijire critică a „Zoll EMV+” oferă utilizatorilor Realiti 360 opțiunea de a se antrena cu cazuri extrem de realiste. Această simulare a ecranului imită perfect ventilatorul „Zoll EMV+”, inclusiv toate caracteristicile sale de marcă.
iSimulate
8001016
5 Produse

Referințe specifice