Philips Tempus ALS - Simulare monitor si defibrilator al pacientului pentru Realiti 360
Philips Tempus ALS - Simulare monitor si defibrilator al pacientului pentru Realiti 360

Philips Tempus ALS - Simulare monitor si defibrilator al pacientului pentru Realiti 360



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Ecranele simulate Tempus Pro și LS pot fi utilizate ca ecrane de sine stătătoare sau combinate pentru a funcționa ca tempus ALS:
  • Prin simpla adăugare a unui iPad suplimentar, puteți avea acum 2 ecrane de monitorizare care funcționează cot la cot.
  • Fiecare ecran tempus poate fi utilizat pentru a simula funcțiile de monitorizare sau terapie separat.
  • Folosind noua funcție de monitorizare suplimentară în Realiti360, ecranele se pot conecta fără fir pentru a se comporta la fel ca sistemul Tempus ALS.
  • Ambele ecrane sunt controlate de la un singur iPad de control, oferind o soluție simulată fără probleme pentru manechini.
  • La fel ca tempus ALS, în cazurile de resuscitare simulate, tempusul LS se poate concentra pe terapia de defibrilare, în timp ce Tempus Pro poate fi utilizat pentru monitorizarea completă a pacientului simulat.
Este conceput pentru a fi utilizat cu sistemele de simulare a monitorizării pacientului Realiti Plus și Realiti Pro de către iSimulatee. Instructorii pot adăuga cu ușurință scenarii de instruire sau descărcați scenarii noi de pe platforma comunitară Realiti 360.
;
Realiti 360 Premium imită interfața de utilizator a mai multor producători de monitorizare a pacienților și defibrilatori. Prin colaborarea cu producătorii de defibrilator popular și de monitorizare, iSimulatee a creat interfețe hiper-realiste care arată și funcționează ca monitoarele de semn vitale și defibrilatoarele reale utilizate la punctul de îngrijire. Selecția actuală și în creștere a monitoarelor și defibrilatoarelor pacienților permite studenților să experimenteze un număr semnificativ de monitoare și defibrilatoare pe care le -ar putea întâlni în carierele lor EMT sau în spital.
;
Pe baza nevoilor individuale de instruire și a configurației produsului, utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre aceste ecrane de afișare premium pentru antrenamentele lor de simulare.
iSimulate
8001118
5 Produse

Referințe specifice