On the Move Skillastics

On the Move Skillastics


999,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

On the Move Skillastics (Half Pint Skillastics în SUA) prezintă copiilor mici (3-5 ani) sau adulților cu nevoi speciale o varietate de abilități de mișcare, precum și încurajează creativitatea și imaginația într-un mediu necompetitiv, dar activ. On the Move Skillastics promovează recunoașterea culorilor, a numerelor și a formelor, ajutând la consolidarea acestor abilități înainte de intrarea în școala primară. Dar acest lucru se întâmplă în mișcare, oferind 36 de activități distractive adecvate vârstei. Cu reguli simple și activități ușor de urmărit, On the Move Skillastics poate fi folosit și de cei care nu sunt experți în educație fizică, cu rezultate excelente.

On the Move Skillastics aduce distracția în prim plan pentru preșcolari și este, de asemenea, o resursă excelentă pentru clasele mari sau pentru cei care lucrează cu copii sau adulți cu nevoi speciale.

Acest pachet include 36 de fișe de activitate, un zar de recunoaștere a culorilor, un zar de recunoaștere a formelor, explicații detaliate ale regulilor și ale modului de predare a fiecărei activități (în diferite limbi) și o geantă de depozitare practică din nylon.

Skillastics® este o serie de jocuri de masă supradimensionate, bazate pe dovezi, care dezvoltă abilitățile de fitness și sport ale copiilor prin implicarea deplină a până la 100 de copii în același timp, într-o atmosferă organizată, distractivă și necompetitivă.

Jocurile Skillastics® încurajează toți elevii, indiferent de vârstă sau abilități, să aibă o experiență pozitivă fiind activi din punct de vedere fizic.

megaskills1
100 Produse

Referințe specifice