Skillastics Fitness

Skillastics Fitness


2.299,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Fitness Skillastics cuprinde 26 de exerciții de fitness, toate aprobate de experți de top în fitness, care acoperă toate cele patru componente ale fitness-ului - flexibilitate, rezistență cardiovasculară/respiratorie, forță musculară și rezistență musculară. Trei numere de culori diferite vă permit să potriviți repetițiile exercițiilor cu nivelurile de fitness ale elevilor dumneavoastră. Include 10 activități suplimentare de team-building și alte idei de instruire. Elevii dvs. vor cere să îl ascultați la nesfârșit. Caracterele colorate din desene animate evidențiază mușchii principali utilizați în fiecare exercițiu. Manualul de instrucțiuni identifică mușchii pentru a vă ajuta să predați recunoașterea mușchilor.

Setul de activități include:

- Covoraș de activități din nailon armat cu ilustrații colorate de 1,5mx2,1m

- șase covorașe de activitate din nailon armat în miniatură (51x69cm)

- șase saci de fasole cu piese de joc de diferite culori

- șase zaruri de diferite culori

- o carte de lucru cu instrucțiuni ilustrate (în diferite limbi)

- o geantă de depozitare practică din nailon.

Skillastics® este o serie de jocuri de masă supradimensionate, bazate pe dovezi, care dezvoltă abilitățile de fitness și sport ale copiilor prin implicarea deplină a până la 100 de copii în același timp, într-o atmosferă organizată, distractivă și necompetitivă.

Jocurile Skillastics® încurajează toți elevii, indiferent de vârstă sau abilități, să aibă o experiență pozitivă fiind activi din punct de vedere fizic.

megaskills2
100 Produse

Referințe specifice