Basketball Skillastics

Basketball Skillastics


1.599,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Un covor de joc unic afișează 26 de exerciții de baschet pentru a îmbunătăți elementele fundamentale. Fiecare pătrat este ilustrat cu personaje de desene animate și instrucțiuni. Clasele sunt împărțite în echipe și poziționate în jurul covorului. Zarurile sunt aruncate, piesele de joc sunt deplasate pe tablă, iar echipa execută exercițiul conform instrucțiunilor jucătorului care a aruncat zarurile. Toate echipele joacă în același timp. Când fiecare exercițiu este finalizat, următorul jucător își face rândul și este o cursă în jurul tabloului. Întreaga clasă lucrează la exerciții de baschet în același timp! Ideal pentru a fi folosit cu baschetele noastre Spordas Max 6 culori.

Kitul de activitate inlcude:

- Covoraș de activitate din nailon armat de 1,5mx2,1m

- șase covorașe de activitate din nailon armat în miniatură (51x69cm)

- șase zaruri colorate din spumă

- o carte de lucru cu instrucțiuni ilustrate (în diferite limbi)

- o pungă de depozitare practică din nailon.

Skillastics® este o serie de jocuri de masă supradimensionate, bazate pe dovezi, care dezvoltă abilitățile de fitness și sport ale copiilor prin implicarea deplină a până la 100 de copii în același timp, într-o atmosferă organizată, distractivă și necompetitivă.

Jocurile Skillastics® încurajează toți elevii, indiferent de vârstă sau abilități, să aibă o experiență pozitivă fiind activi din punct de vedere fizic.

megaskills3
100 Produse

Referințe specifice