Mechanics (2.0)

Mechanics (2.0)


3.873,45 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- 30 de modele

- 500 de componente

- Nivel primar, nivel secundar

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest set de construcție educațional este ideal pentru viitorii mașiniști, tehnicieni și ingineri: Cum funcționează un arbore de transmisie sau o transmisie manuală? Ce este un angrenaj planetar? Cum construiești un pod stabil? Setul nostru de construcție educațională răspunde la aceste și la alte întrebări de bază folosind 30 de modele diferite. Setul oferă subiecte relevante pentru programele de studiu STEM, cum ar fi fizica, tehnologia și științele naturii, și îi ajută pe studenți să dobândească cunoștințe de bază despre principiile mecanice și tehnice. Mechanics 2.0 poate fi folosit în învățarea supravegheată și nesupravegheată și este deja folosit în multe școli.

Material didactic suplimentar:

Materialele de învățare inovatoare fischertechnik vă sprijină în predarea conceptelor tehnice într-un mod practic și în prezentarea acestora studenților din liceu și colegiu sau ucenicilor dvs. Broșura de activități didactice inclusă cu profesor și materiale didactice oferă modele de afișare și sarcini pentru a vă ajuta să pregătiți rapid lecțiile, și include probleme cu soluții, fișe și șabloane de copiere. Materialele didactice sunt disponibile pentru descărcare gratuită de pe portalul eLearning: www.fischertechnik-elearning.com

Compoziția produsului:

În total, 500 de piese fischertechnik sunt împărțite în mod clar în două inserții de sortare. Totul este livrat într-o cutie de depozitare robustă, împreună cu instrucțiuni de asamblare ușor de înțeles pentru 30 de modele de diferite niveluri de dificultate.

Subiecte principale:

Mecanic

Inginerie structurală

Dinamic

Efectul forțelor asupra corpurilor și obiectelor

100 Produse

Referințe specifice