STEM Statics

STEM Statics


2.766,75 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- Explorarea principiilor statice

- Descoperirea forțelor de compresiune și tracțiune precum și a forțelor în echilibru ale corpurilor staționare.

- Balanță cu arc pentru măsurarea forței inclusă

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

De ce este un triunghi atât de important pentru lumea staticii? Unde întâlnim asta peste tot în viața de zi cu zi? Acestea și alte principii de statică vor fi explorate într-un mod simplu și clar folosind STEM Static Advanced și exemple practice de modele de la fischertechnik. Vom explora subiecte precum forțele de compresiune și tracțiune și statica și forțele în echilibru. Vom putea măsura și verifica rezultatele experimentelor practice cu ajutorul balanței cu arc inclusă în kit. Elevii se vor distra și vor descoperi spiritul de descoperire pe măsură ce interiorizează moduri fizice de gândire și lucru și consolidează ceea ce au învățat pe termen lung.

Material didactic însoțitor:

Produsele fischertechnik Education includ materiale didactice cuprinzătoare, accesibile gratuit. Acestea au fost dezvoltate împreună cu colegii de formare a profesorilor, profesori și didacticieni și se potrivesc în mod ideal nevoilor sălii de clasă. În plus față de introducerea subiectului, sunt disponibile planuri de lecție cu fișe de sarcini și referințe ale planurilor educaționale.

- Introducerea subiectului oferă conținut care poate fi utilizat în mod optim pentru pregătirea lecției și integrat în lecții. Sunt oferite definiții, istorie, cunoștințe de bază și multe altele.

- Materialul didactic include o imagine de ansamblu asupra obiectivelor de învățare precum și a timpului necesar pentru sarcini.

- În conformitate cu subiectele relevante pentru curriculum, sunt incluse diverse sarcini în cadrul cărora sunt tratate diferite experimente.

- Sarcinile sunt împărțite în sarcină de construcție, sarcină tematică și sarcină de experimentare. În acest fel, se progresează de la construirea, la învățarea conținutului tehnic, la aplicarea cunoștințelor dobândite.

100 Produse

Referințe specifice