STEM Gear Tech

STEM Gear Tech


2.397,85 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- Sunt incluse 320 de componente

- 17 modele care se pot construi rapid și 26 de experimente interesante pentru școlile secundare

- Timpul necesar pentru fișele de sarcini este de 45 până la 90 de minute

- Instrucțiuni de asamblare imprimate atașate

- Potrivit pentru lucrul în grup de 2 până la 4 elevi

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

17 modele interesante gata de descoperire de către tehnicienii viitorului! Elevii pot finaliza X experimente distractive folosind modele precum o balanță, un ridicător de foarfece sau un ștergător de parbriz pentru a afla despre tehnologia interesantă din spatele lor. Desigur, pot construi tot felul de angrenaje diferite, cum ar fi un mecanism de ceas, diferite angrenaje planetare sau un angrenaj diferențial. Materiale suplimentare gratuite sunt disponibile online pentru a ajuta la predarea acestor concepte.

Material didactic însoțitor:

Produsele fischertechnik Education includ materiale didactice cuprinzătoare, accesibile gratuit. Acestea au fost dezvoltate împreună cu colegii de formare a profesorilor, profesori și didacticieni și se potrivesc în mod ideal nevoilor sălii de clasă. În plus față de introducerea subiectului, sunt disponibile planuri de lecție cu fișe de sarcini și referințe ale planurilor educaționale.

- Introducerea subiectului oferă conținut care poate fi utilizat în mod optim pentru pregătirea lecției și integrat în lecții. Sunt oferite definiții, istorie, cunoștințe de bază și multe altele.

- Materialul didactic include o imagine de ansamblu asupra obiectivelor de învățare precum și a timpului necesar pentru sarcini.

- În conformitate cu subiectele relevante pentru curriculum, sunt incluse diverse sarcini în cadrul cărora sunt tratate diferite experimente.

- Sarcinile sunt împărțite în sarcină de construcție, sarcină tematică și sarcină de experimentare. În acest fel, se progresează de la construirea, la învățarea conținutului tehnic, la aplicarea cunoștințelor dobândite.

100 Produse

Referințe specifice