ARDUINO Kit pentru studenți de educație Arduino

ARDUINO Kit pentru studenți de educație Arduino


816,75 lei

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Aflați elementele de bază ale programării, codării și electronicii, inclusiv curent, tensiune și logica digitală. Nu sunt necesare cunoștințe sau experiență anterioare, deoarece kitul vă ghidează pas cu pas.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Aflați elementele de bază ale programării, codificării și electronicii, inclusiv curent, tensiune și logica digitală. Nu sunt necesare cunoștințe sau experiență anterioare, deoarece kitul vă ghidează pas cu pas.

Veți obține tot hardware-ul și software-ul de care aveți nevoie pentru o singură persoană, ceea ce îl face ideal pentru predarea la distanță, educația la domiciliu și pentru auto-învățare. Există lecții, exerciții pas cu pas și, pentru o experiență completă și aprofundată, există și conținut suplimentar, inclusiv reflectoare de invenție, concepte și fapte interesante despre electronică, tehnologie și programare.

Lecțiile și proiectele pot fi desfășurate în funcție de abilitățile individuale, permițându-le să învețe de acasă la propriul nivel. Trusa poate fi, de asemenea, integrată în diferite subiecte, cum ar fi fizica, chimia și chiar istoria. De fapt, există suficient conținut pentru un semestru întreg.

Cum pot folosi educatorii kit-ul pentru predarea la distanță

Platforma online conține tot conținutul de care aveți nevoie pentru a preda de la distanță: conținut exclusiv de îndrumare pentru învățare, sfaturi pentru învățarea la distanță, nouă lecții de 90 de minute și două proiecte deschise. Fiecare lecție se bazează pe cea anterioară, oferind o oportunitate suplimentară de a aplica abilitățile și conceptele pe care elevii le-au învățat deja. Ei primesc, de asemenea, un jurnal de bord pe măsură ce parcurg lecțiile.

Începutul fiecărei lecții oferă o privire de ansamblu, timpi estimați de finalizare și obiective de învățare. Pe parcursul fiecărei lecții, există sfaturi și informații care vă vor ajuta să faceți experiența de învățare mai ușoară. De asemenea, sunt furnizate răspunsuri cheie și idei de extindere.

Cum kit-ul îi ajută pe părinți să-și învețe copiii acasă

Acesta este trusa de pornire a învățării de la distanță, pas cu pas, care vă va ajuta copilul să învețe noțiunile de bază despre programare, codificare și electronică acasă. În calitate de părinte, nu aveți nevoie de cunoștințe sau experiență anterioară, deoarece sunteți ghidat pas cu pas. Trusa este legată direct de curriculum, astfel încât să aveți încredere că copiii dumneavoastră învață ceea ce ar trebui să fie. Setul oferă, în plus, o oportunitate pentru ei de a deveni încrezători în programare și electronică. De asemenea, îi veți ajuta să dobândească abilități vitale precum gândirea critică și rezolvarea problemelor.

Auto-învățare cu Arduino Student Kit

Elevii pot folosi acest kit pentru a se introduce în elementele de bază ale electronicii, programare și codare. Deoarece toate lecțiile urmează instrucțiuni pas cu pas, este simplu pentru ei să își parcurgă drumul și să învețe singuri. Elevii pot lucra în propriul ritm, se pot distra cu toate proiectele din lumea reală și își pot crește încrederea pe măsură ce merg. Nu necesită cunoștințe anterioare, deoarece totul este explicat clar, codificarea este scrisă în prealabil și există un vocabular de concepte la care să se facă referire.

Specificații

Kit-ul Arduino Student vine cu mai multe piese și componente care vor fi folosite pentru a construi circuite în timp ce finalizați lecțiile și proiectele de-a lungul cursului. Iată o scurtă descriere a ceea ce este inclus în kit:

Cod de acces la conținut online exclusiv, inclusiv note de îndrumare pentru învățare, lecții pas cu pas și materiale suplimentare, cum ar fi resurse, reflectoare de invenție și un jurnal digital cu soluții.

1 Arduino Uno

1 cablu USB

1 bază de montare a plăcii

1 multimetru

1 baterie de 9V

1 baterie de 9V

20 LED-uri (5 roșii, 5 verzi, 5 galbene și 5 albastre)

5 Rezistoare 560 Ω

5 Rezistoare 220 Ω

1 Breadboard 400 de puncte

1 rezistor 1kΩ

1 Rezistor 10kΩ

1 Servomotor mic

2 potențiometre 10kΩ

2 potențiometre cu buton

2 Condensatori 100uF Fire jumper cu miez solid

5 butoane

1 Fototranzistor

2 Rezistoare 4.7kΩ

1 fir jumper negru

1 Jumper fir roșu

1 Senzor de temperatură

1 piezo

1 Jumper fir roșu mamă la tată

1 cablu de legătură mamă la tată negru

3 piulițe și șuruburi

 

Platformă

CONȚINUT ONLINE

Toate lecțiile sunt disponibile online pentru părinți, elevi și educatori care urmează într-un mod liniar.

Acces la o platformă online care îi ajută pe studenți să facă primii pași în lumea electronicelor și a invențiilor

Conținut online specific pentru educatori cu îndrumări de învățare

Nouă lecții pas cu pas cu până la 25 de ore de învățare, care acoperă:

- Concepte de bază ale energiei electrice

- Siguranta in clasa

- Scheme

- Scrierea codului

- Controlul unui circuit

- Concepte de codare

- Controlul unui servomotor

- Producerea de sunete, tonuri și muzică

- Măsurarea intensității luminii

Două proiecte deschise:

-Proiectează, construiesc și programează un sistem de climatizare pentru seră;

-Construiți un circuit de lumină de vacanță.

-Aceste proiecte nu au un răspuns corect sau greșit - soluția la întrebarea proiectului este unică pentru fiecare individ.

Jurnalul de bord

Jurnalul de bord este un registru de lucru digital care trebuie completat pe parcursul lecțiilor.

Un jurnal digital pe care elevii îl pot folosi pentru a-și adnota exercițiile, observațiile și experimentele. Educatorii, părinții și cei care învață pe cont propriu pot folosi, de asemenea, jurnalul de bord pentru a găsi soluții.

REFLECTOR INVENȚII

Aflați în secțiunea Invenție Spotlight despre diferite invenții și fapte din spatele subiectelor și lecțiilor, oferind o amplă viziune și perspectivă istorică.

RESURSE

Sugestii suplimentare, cum ar fi cercetarea după clasă, idei pentru a dezvolta studii intercurriculare, prezentări și informații scurte, care oferă o experiență mai cuprinzătoare.

VOCABULAR

Lecțiile vin și cu cuvinte care ar putea fi necunoscute. Faceți unele dintre activitățile noastre de vocabular sugerate pentru o mai bună înțelegere. Aceste activități pot fi considerate ca activități de extindere în clasă sau ca sarcini suplimentare care trebuie finalizate pe cont propriu.

990 Produse

Referințe specifice