ARDUINO Explorați Kitul IoT

ARDUINO Explorați Kitul IoT


1.497,38 lei

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Începeți cu Internetul lucrurilor. Aflați cum să colectați, să stocați și să vizualizați date, să creați aplicații controlate de la distanță și să îmbunătățiți viața de zi cu zi cu dispozitivele inteligente.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Internetul lucrurilor (IoT) este o rețea gigantică de dispozitive conectate care colectează și partajează date din întreaga lume și schimbă modul în care trăim, lucrăm și studiem. Pe lângă aceasta, vedem și dezvoltarea de noi oportunități de carieră. Învățând despre IoT, studenții vor avea acces la aceste noi oportunități și un domeniu mai bun pentru viitor.

Kitul Arduino Explore IoT este o poartă către lumea digitală a obiectelor și a oamenilor conectați și îi ajută pe studenții avansați de liceu și colegiu să înceapă cu conceptele fundamentale ale Internetului lucrurilor rapid și ușor, deoarece se bazează pe hardware deschis și plug-and. -conexiuni de redare.

Kitul include zece activități online care adoptă o abordare de învățare prin practică, prin care elevii dobândesc cunoștințe pas cu pas prin construirea de soluții complet funcționale, inclusiv experimente, provocări și construirea de aplicații semnificative. Puteți învăța studenții să inoveze, să investigheze și să exploreze cu dispozitive conectate care folosesc senzori, automatizări, protocoale și grafice pentru a colecta date de la care pot analiza și învăța. Pentru mai multe informații despre toate materialele de învățare online, consultați fila de conținut.

De asemenea, studenții învață să controleze obiecte de la distanță folosind un tablou de bord digital - Arduino IoT Cloud. Prin intermediul IoT Cloud, studenții pot aduna, gestiona și analiza date, pot înțelege modul în care dispozitivele comunică între ele și ce instrumente să utilizeze pentru a facilita comunicarea.

Kitul Arduino Explore IoT include și un MKR IoT Carrier, care a fost dezvoltat special pentru acest kit. MKR IoT Carrier este o extensie a plăcii dumneavoastră MKR1010 și este concepută pentru a ajuta studenții și profesorii să se concentreze mai mult pe idei de prototipare și programare, decât pe cablare și depanare, facilitând construirea de circuite folosind conexiuni plug-and-play.

Specificatii tehnice

Arduino MKR1010

MKR IoT Carrier conceput pentru acest kit, inclusiv:

- Două relee de 24 V

- Suport card SD

- Cinci butoane tactile

- Conectori Plug and Play pentru diferiți senzori

- Senzor de temperatura

- Senzor de umiditate

- Senzor de presiune

- RGBC, Gesturi și Proximitate

- IMU

- Afișaj RGB de 1,20”.

- Suport pentru baterie reîncărcabilă Li-Ion 18650

- Cinci LED-uri RGB

Carcasă din plastic

Cablu micro USB

Senzor de umiditate

Senzor PIR

Cabluri plug-and-play pentru toți senzorii

Conţinut

Acces la o platformă online care include tot conținutul, informațiile și activitățile de care aveți nevoie pentru a învăța elementele de bază ale IoT într-un singur loc:

10 activități practice pas cu pas, care acoperă elementele fundamentale ale IoT:

Hardware

Rețele

Algoritmi si programare

Securitate

Manipularea datelor

10 provocări deschise

Revizuirea kitului de explorare IoT de către Tom Vrijsen

FAQ

Ce este IoT?

Internetul lucrurilor, sau IoT, este o rețea gigantică de dispozitive conectate care colectează și partajează date din întreaga lume. Miliarde de dispozitive care sunt conectate la internet partajează informații între ele. Folosim aceste tipuri de dispozitive în viața noastră de zi cu zi, cum ar fi controlul luminilor acasă de pe telefon.

Care sunt beneficiile învățării despre IoT?

IoT schimbă modul în care trăim, muncim și studiem. În același timp, apar noi oportunități de carieră. Învățând despre IoT, studenții sunt capabili să colecteze și să prezinte date, făcându-i mai conștienți de modul în care tehnologia este utilizată în viața noastră de zi cu zi. Ei vor învăța cum să folosească dispozitivele și serviciile conectate în siguranță și vor avea instrumentele de care au nevoie pentru a-și proiecta și realiza propriile proiecte sau pentru a le modifica pe cele existente. Ei vor avea, de asemenea, oportunități de carieră mai bune și posibilități pentru viitor.

Cum este structurat kitul Explore IoT?

Kit-ul Explore IoT este împărțit într-o introducere în Internetul lucrurilor și zece activități practice pas cu pas. Fiecare activitate include obiective de învățare, o introducere în noile componente și concepte de programare și instrucțiuni pas cu pas pentru configurarea IoT Cloud și construirea treptată a codului. În fiecare activitate, elevii realizează un proiect funcțional cu care pot realiza diferite experimente, iar la finalul fiecărei activități, elevii vor putea să-și ducă cunoștințele la nivelul următor și să încerce să rezolve o provocare deschisă prin modificarea programului. .

Trebuie să urmăresc activitățile în ordinea prevăzută?

Da, fiecare lecție se bazează pe cea anterioară și oferă studenților posibilitatea de a aplica abilități și concepte care au fost deja tratate. Prin urmare, vă recomandăm să urmați ordinea lecțiilor.

Cine poate folosi trusa?

Acest kit este conceput pentru studenții cu vârsta peste 16 ani care fac primii pași în lumea Internetului lucrurilor. Elevii ar trebui să aibă deja cunoștințe de programare și electronică, deoarece conceptele de bază nu sunt explicate în conținutul acestui kit. Cu toate acestea, nu au nevoie de cunoștințe anterioare despre IoT sau despre cum să folosească, de exemplu, serviciile cloud, API-urile sau diferiți senzori pentru colectarea datelor.

Care sunt cerințele minime de cunoștințe pentru utilizarea trusei?

Se așteaptă ca elevii să cunoască programarea de bază. Acest kit include doar componente plug and play și nu necesită ca elevii să construiască circuite complexe. Activitățile includ instrucțiuni pas cu pas pentru asamblare și programare, cu toate acestea, unele dintre conceptele de bază de programare și structurile de cod nu sunt explicate.

Câți elevi pot folosi trusa?

Kitul Explore IoT este conceput pentru unul sau doi studenți. Include toate componentele necesare pentru asamblarea și experimentarea unui proiect la un moment dat. Rețineți că, dacă studenții lucrează în perechi, li se cere să folosească același cont Arduino pentru a accesa platforma online și pentru abonamentul Arduino Create.

Ce limbi acceptă platforma online?

Kitul Explore IoT este disponibil în prezent în engleză, spaniolă și italiană, iar în curând vor fi disponibile mai multe limbi.

Ce subiecte acoperă kitul Explore IoT?

Kit-ul Explore IoT este aliniat cu standardele academice și industriale actuale. Acoperă:

Hardware

Algoritmi si programare

Rețele

Securitate

Manipularea datelor

Unde este codul de inregistrare?

Codul dvs. unic de înregistrare este necesar pentru a vă înregistra kitul, pentru a accesa platforma și conținutul online și pentru a vă activa abonamentul la Arduino Create. Poate fi găsit în interiorul capacului trusei dvs.

Ce sistem de operare este necesar?

Windows 7 sau o versiune ulterioară, Linux sau Mac OS.

Care sunt cerințele minime pentru utilizarea trusei în clasă?

Pentru a parcurge activitățile și a programa tabla, fiecare grup are nevoie de un computer și de o conexiune la internet. În multe dintre activități, studenții au nevoie și de o conexiune WiFi cu acreditările acesteia (SSID și parolă).

Ce este Arduino IoT Cloud?

Arduino IoT Cloud este o platformă de Internet a lucrurilor ușor de utilizat. Folosind Cloud, puteți conecta obiecte rapid, simplu și sigur. Puteți conecta mai multe dispozitive între ele și le puteți permite să schimbe date în timp real. De asemenea, le puteți monitoriza de oriunde aveți conexiune la internet, folosind o interfață simplă de utilizator.

Ce este Arduino Create?

Arduino Create este o platformă online care vă permite să scrieți cod, să accesați conținut, să configurați plăci și să partajați proiecte. Puteți alege dintre două planuri Arduino Create:

Arduino Create Free Plan, care vă permite să utilizați Editorul Web pentru a vă programa placa, a conecta mai multe dispozitive cu Arduino IoT Cloud, a răsfoi o colecție de proiecte pe Arduino Project Hub și a vă conecta de la distanță la plăcile dvs. cu Arduino Device Manager.

Arduino Create Maker Plan, care vă oferă acces la funcții suplimentare și crește productivitatea instrumentelor dvs. Kitul Explore IoT vine cu o probă gratuită de 12 luni pentru Arduino Create Maker Plan. Veți putea salva mai multe schițe, veți obține asistență pentru plăci terțe și dispozitive LoRa, veți crește numărul de proprietăți și multe altele.

1000 Produse

Referințe specifice