ARDUINO Kitul de inginerie Arduino R2

ARDUINO Kitul de inginerie Arduino R2


3.463,63 lei

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Provocați studenții de inginerie și ajutați-i să dezvolte abilități practice de inginerie cu Arduino Engineering Kit Rev2. Dispunând de tehnologie de ultimă oră, kitul este un instrument practic, practic, care demonstrează concepte cheie, aspecte de bază ale mecatronicei,

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Arduino Engineering Kit Rev 2 oferă rezultate extinse de învățare, oferind studenților o înțelegere puternică a conceptelor de bază de inginerie prin proiecte distractive care creează un mediu de învățare colaborativ. Elevii sunt capabili să conecteze ceea ce învață cu industriile din lumea reală, sunt încurajați să gândească critic și să își îmbunătățească cunoștințele învățând prin experimentare. Ideal pentru studenți avansați de liceu și colegiu.

Arduino Engineering Kit Rev 2 este un instrument de învățare versatil, practic, care demonstrează conceptele cheie ale sistemelor de control, aspectele de bază ale mecatronicii și programarea MATLAB și Simulink. Proiectele acoperă elementele de bază ale designului bazat pe modele, sistemelor de control, procesării imaginilor, robotică, procesării semnalului și multe altele - în plus, sunt distractive de făcut! Setul include toate componentele fizice de care aveți nevoie, inclusiv materiale de învățare și software, pentru a construi cele trei proiecte: o motocicletă cu auto-echilibrare, un rover controlat prin webcam și un robot de desen. Există îndrumări online pas cu pas, deci este ideal pentru studenții care lucrează în grupuri mici sau pentru a facilita învățarea la distanță.

Kit-ul este în primul rând pentru trei tipuri de utilizatori: studenți care învață despre inginerie mecatronică, profesori care caută resurse practice pentru a-și susține clasa și creatori cu un interes sau un background în robotică, fie profesional, fie ca hobby.

Adaptarea trusei și experimentarea ulterioară

Educatorii pot adapta în mod liber Arduino Engineering Kit Rev2 la nevoile studenților și la propriul lor curriculum. Puteți utiliza acest kit versatil ca nucleu al unei noi clase de mecatronică de inginerie sau puteți adapta liber conținutul la propriile idei și experimente în timp ce implementați MATLAB și Simulink, de exemplu, ca parte a laboratoarelor și a proiectelor finale

Oportunitate pentru multe experimente atât pentru educatori, cât și pentru studenți. În plus față de cele trei proiecte, studenții au libertatea de a experimenta, proiecta și dezvolta noi soluții folosind componentele software și hardware din kit, care sunt unele dintre instrumentele care sunt utilizate în industrie și îi ajută pe studenți să învețe abilități valoroase în carieră pe care le au" Voi folosi în viitor. Elevii pot, de asemenea, să cumpere trusa și să-l folosească pentru a experimenta acasă și pentru învățare extinsă.

Setul include materiale de învățare online cu instrucțiuni pas cu pas, lecții și activități, ideal pentru studenții care lucrează în grupuri mici sau pentru facilitarea învățării la distanță. Studenții și profesorii pot folosi conținutul acestui kit versatil ca nucleu al unei noi clase de mecatronică de inginerie sau pot adapta în mod liber conținutul la propriile nevoi și curriculum.

Conținutul este conceput pentru a ajuta studenții să înceapă cu kit-ul, Arduino, Matlab și Simulink și elementele de bază ale mecatronicei. În același timp, include activități aprofundate pas cu pas despre cum să construiți, să proiectați și să programați trei proiecte care îi ajută pe studenți să învețe concepte fundamentale de inginerie, aspecte cheie ale mecatronicii și programarea MATLAB și Simulink printr-o practică practică. cale.

Vizitați o previzualizare a conținutului la acest link

Specificatii tehnice

Kitul include mai multe piese personalizate, un set complet de electronice și toate componentele mecanice necesare pentru asamblarea fiecărui proiect:

Arduino Nano 33 IoT

Suport motor Nano cu IMU și încărcător de baterie

Trei seturi de piese mecanice pentru asamblarea proiectelor

baterie Li Ion 18650

Două motoare cu encodere

Motor DC cu encodere

Servo motor

cablu USB

Două markere pentru tablă albă

Doua roti

cheie Allen

Cameră web

Fir de nailon

Șuruburi, piulițe și șuruburi

O cutie de instrumente din plastic dur, stivuită, ideală pentru depozitare și ani de utilizare

O licență individuală de un an pentru MATLAB și Simulink

Conținut online specific pentru educatori

În plus, este posibil să aveți nevoie și de:

șurubelniță Philips (recomandat numărul 1)

Șurubelniță cu cap plat (recomandat 2,5 mm)

Foarfece

Bandă

Cleşte

Tablă albă

Documentație

Setul include materiale de învățare online cu instrucțiuni pas cu pas, lecții și activități, ideal pentru studenții care lucrează în grupuri mici sau pentru facilitarea învățării la distanță. Studenții și profesorii pot folosi conținutul acestui kit versatil ca nucleu al unei noi clase de mecatronică de inginerie sau pot adapta în mod liber conținutul la propriile nevoi și curriculum.

Conținutul este conceput pentru a ajuta studenții să înceapă cu kit-ul, Arduino, Matlab și Simulink și elementele de bază ale mecatronicei. În același timp, include activități aprofundate pas cu pas despre cum să construiți, să proiectați și să programați trei proiecte care îi ajută pe studenți să învețe concepte fundamentale de inginerie, aspecte cheie ale mecatronicii și programarea MATLAB și Simulink printr-o practică practică. 

1000 Produse

Referințe specifice