Kit Campanie despre contuzii
Kit Campanie despre contuzii

Kit Campanie despre contuzii


32.356,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Începeți o campanie comunitară pentru a-i învăța pe alții despre efectele potențial devastatoare ale unei contuzii. Cu 15 activități, acest kit este perfect pentru organizațiile care au nevoie de instruire în setări de grupuri mari și birouri. Participanții își testează memoria și concentrarea sub influența simulată a unei contuzii cu activități de urmărire a tabloului și activități de sortare. De asemenea, pot experimenta modul în care o contuzie le afectează echilibrul și coordonarea cu o multitudine de activități pe două dimensiuni diferite ale covorașului de activitate DIES®, pentru a fi utilizate atât în ​​cadrul grupului mare, cât și în cadrul biroului.

Include:
1 - Fatal Vision® Concussion - Kit Campaign
2 - Ochelari Fatal Vision® suplimentari (total de 5)
Activități sportive: 1 covoraș de activitate Dies® (10 'x 4') cu curea de transport, cronometru digital, 5 cupe de activitate și 4 mingi de activitate
Activități de studiu: 1 covoraș de activitate Dies® (5 'x 3') cu curea de transport, 2 teancuri de cărți colorate, 12 mingi de golf multicolore cu dispozitiv de prindere, 4 planșe de șters, 12 markere și 2 gume de sters.
3011768
5 Produse

Referințe specifice