Fatal Vision ® Kit Program Alcool
Fatal Vision ® Kit Program Alcool

Fatal Vision ® Kit Program Alcool


14.886,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Folosiți aceste instrumente pentru a simula deficiența de alcool la cinci (5) niveluri BAC distincte și pentru a oferi o experiență memorabilă despre consumul și abuzul de alcool.

Deprecieri modelate
Echilibru afectat, viziune, timp de reacție și judecată

Poate fi dificil să evaluezi cât de afectat ești atunci când te afli sub influența alcoolului. Ochelarii de simulare Fatal Vision Alcohol Impairment oferă o experiență revelatoare, arătând persoanelor abstinente consecințele conducerii după ce au băut. Conducerea unui vehicul, luarea unor decizii în fracțiuni de secundă și reacția la situații periculoase devin mult mai dificile sub influența alcoolului. Ochelarii Fatal Vision oferă participanților o modalitate sigură de a învăța lecția vitală că alcoolul afectează dramatic echilibrul, vederea, timpul de reacție și judecata unei persoane.< Br>
Cum funcționează

Ochelarii Fatal Vision Alcohol Goggles oferă o experiență memorabilă în ceea ce privește conducerea sub influența alcoolului, consumul de alcool de către minori și alte probleme legate de abuzul de substanțe. Participanții efectuează activități simple sau teste de sobrietate fără și apoi cu ochelarii de protecție. Efectuarea activităților de două ori le permite participanților să experimenteze performanța lor în timp ce nu sunt sub influența alcoolului și apoi sub influența alcoolului. Ochelarii de protecție determină o persoană să afișeze comportamente tipice persoanelor aflate sub influența alcoolului la diferite niveluri de concentrație a alcoolului în sânge (BAC).
Fatal Vision este disponibil în cinci (5) niveluri care simulează deficiențele asociate unei anumite alcoolemii - de la mai puțin de 0,06 la 0,25+ alcoolemie. Ochelarii împotriva alcoolului sunt disponibili fie cu lentile transparente pentru a simula condițiile de lumină naturală, fie cu lentile umbrite pentru a simula condițiile de noapte.

Este disponibilă în cinci (5) niveluri care simulează Deficiențele asociate cu o particule ular BAC-de la mai puțin de .06 la .25+ BAC . ochelarialcool Continuați Fie o lentilă clară Pentru a simula condițiile de lumină de zi sau o lentilă umbrită pentru a simula condițiile de noapte.

beneficii
  • Proiectat pentru a vă ajuta să demonstrați pericolele conducerii afectate și a băuturilor minore
  • Cinci (5) niveluri de depreciere simulate distincte disponibile pentru a sprijini lecții și activități specifice
  • Materialele de asistență pentru program oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum să livrați programul dvs. bazat pe dovezi
  • Ochelari s -au dezvoltat lucrând cu autorități profesioniste.
3007628 [W33200-1]
5 Produse

Referințe specifice