Trainor Decubitus
Trainor Decubitus
Trainor Decubitus Trainor Decubitus

Trainor Decubitus


13.768,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Cu instructorul Decubitus, studenții de asistență medicală și medicul pot afla despre evaluarea profesională (examinare, măsurare și descriere), tehnici de îngrijire a rănilor și de bandaj în diferite etape ale Decubitus. Această pregătire poate îmbunătăți considerabil standardele în recunoașterea și îngrijirea decuditului la pacienții reali.

Materialul manechinului Decubit este flexibil și poate ajuta la oferirea de pregătire realistă în schimbarea și punerea pansamentelor și a bandajelor, care formează o parte considerabilă a asistenței medicale și a îngrijirii rănilor. Următoarele etape de decubit sunt afișate pe formator:

Decubitus gradul 1 (Trochanter mai mare - dreapta)
Pe trohanterul mai mare, se poate observa un decubit de gradul 1: există roșeață, dar pielea este intactă.

Decubitus Grad 2 (Fese - dreapta)
În zona sacru (OS sacru) pierderea parțială a pielii este vizibilă: pielea exterioară (epiderm) prezintă semne de deteriorare care se extinde în derm (corium). Lezarea presiunii superficiale prezentate se poate manifesta prin dezvoltarea de blistere și abraziuni ale pielii.

Decubitus Grad 3 (Fese - stânga)
În zona stângă jos a feselor, se poate observa decubitul de gradul 3: recunoscut prin pierderea tuturor straturilor pielii, cu deteriorarea țesutului subcutanat, până la necroză. Acest lucru este recunoscut de colorația neagră din zona plăgii.

Decubitus Grad 4 (Trochanter mai mare - stânga, sacru)
Un decubit pronunțat de gradul 4 este prezentat pe Trochanterul mai mare (Trochanter Major) și pe sacru (OS sacru): toate straturile pielii și fascia musculară au fost distruse. Zonele necrotice au fost marcate negre. Mușchii și zonele osoase de sub acest strat sunt, de asemenea, afectate. Această deteriorare ar putea deveni necrotică. De asemenea, pot fi afectate structuri de sprijin, cum ar fi tendoane, ligamente sau structuri articulare. Se pot observa și formațiuni de buzunar, mai mult sau mai puțin extinse.

Conținut de livrare:
  • Trainer Decubitus (simularea feselor)
  • Case de transport
3B Scientific
1019698 [P15]
5 Produse

Referințe specifice