Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat
Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat
Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat

Modelul de stadializare a plagii de presiune Pat


6.533,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

A unique, compact, comprehensive and realistic model displaying the following pressure injuries* (NPUAP 2007 - National Pressure Ulcer Advisory Panel): an unstageable eschar/slough wound, Stage 1 (in both darkly and lightly pigmented piele), etapa 2, etapa 3 cu subminare, tunelare și slough, o etapă superficială 4 peste malleol cu ​​osul și tendonul expus și o etapă 4 cu os expus, tendon, mușchi și subminare, tunelare, eschar și slough. Secțiunea pielii pigmentate întunecate arată cât de diferită poate apărea o etapă 1, blister de sânge și DTI suspectată (leziuni țesutului profund) în funcție de pigmentare. DTI -urile, atunci când se simte, au o senzație „spongioasă/moale”, în special utilă la pacienții pigmentate întunecat, unde vizualizarea leziunii poate să nu fie aparentă. În trecut, furnizorii de servicii medicale au fost învățați îngrijirea rănilor prin fotografii și videoclipuri de înaltă calitate. Modelul de stadializare a ulcerului de presiune „Pat” aduce îngrijirea rănilor într -un mod pe care nici cele mai bune fotografii nu pot face. Acest model face posibilă vizualizarea și înțelegerea diferențelor de răni. S -a avut mare atenție pentru a colora fiecare rană la fel cum ați vedea -o la un pacient. Odată înțeles diferitele etiologii, puteți discuta și elabora planuri de tratament care vor oferi îngrijiri optimizate pentru pacient.

Evaluarea leziunilor sub presiune a devenit critică pentru funcționarea agențiilor de sănătate, deoarece evaluarea inexactă a plăgii poate afecta rambursarea, poate provoca raportarea inexactă a rezultatelor pacientului și apariția unor evenimente adverse potențiale. Modeltm „Pat”, stadializarea ulcerului de presiune este un instrument eficient pentru a educa toți furnizorii de servicii medicale, pacienții, familiile și îngrijitorii în identificarea și stadializarea leziunilor de presiune. Acest model este, de asemenea, un ajutor vizual excelent pentru educarea celor care nu pot citi suficient de bine pentru a înțelege informațiile de bază pentru îngrijirea sănătății, permițându -le să vadă ce poate apărea fără îngrijire adecvată. Curățarea de rutină și schimbările de pansament pot fi predate și practicate pe toate rănile.

Acest produs este confecționat dintr -un material nou unic, care permite aplicarea și eliminarea ușoară a pansamentelor, fără a fi nevoie să curățați constant pielea adezivului rezidual.

Un instrument excelent pentru instruire, testarea competențelor, evaluarea abilităților și tehnici de îmbrăcăminte!

* Am inclus cele mai probabile descrieri bazate pe etiologie, dar realizăm că multe răni pot apărea în aceeași locație, având etiologii diferite. Diagnosticul definitiv depinde de clinician și de echipa interprofesională de îngrijire a rănilor.

Dimensiune: 8 1/4 ”x 12 1/2” x 1 3/4 ”sh. WT. 5,0 lbs.
VATA
3001171 [W46517]
5 Produse

Referințe specifice