Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II
Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II
Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II

Simulator de îngrijire a rănilor Seymour II


8.258,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Simulatorul de îngrijire a rănilor Seymour II a fost reproiectat și acum realizat cu un nou material flexibil, asemănător vieții, care permite aplicarea și îndepărtarea ușoară a pansamentelor, fără a lăsa un reziduu adeziv. Încă cel mai cuprinzător model de acest fel, modelat de la un pacient de 74 de ani, arată și se simte ca adevăratul lucru.

Afișarea următoarelor leziuni de presiune* (NPUAP 2007 - Panoul consultativ al ulcerului de presiune națională): Etapa 1, etapa 2, etapa 3 cu subminare, tunelare, grăsime subcutanată și slough, etapa adâncă 4 cu oase expuse, subminare, tunelare, grăsime subcutanată, eschar și Slough. De asemenea, sunt prezentate un DTI suspectat (leziuni țesutului profund), rană completă de eschar/slough imiabilă și o rană dezamăgită. Etapa 3 și etapa 4 sunt poziționate astfel încât un pansament „de legătură” pentru a fi utilizat cu o închidere asistată în vid și dispozitive de terapie cu răni sub presiune negativă pot fi demonstrate și practicate.

Acest model face posibilă vizualizarea și înțelegerea diferențelor de răni. S -a avut mare atenție pentru a colora fiecare rană la fel cum ați vedea -o la un pacient. Puteți demonstra și practica curățarea rănilor, clasificarea, stadializarea și evaluarea, precum și măsurarea lungimii plăgii, a adâncimii, a subminatului și a tunelului. Poziționarea rănilor permite demonstrarea mai multor pansamente în același timp.

*De asemenea, disponibil pe un ton întunecat al pielii.
VATA
1009798 [W46500/1]
5 Produse

Referințe specifice