Model de presiune Stan Stage 4
Model de presiune Stan Stage 4
Model de presiune Stan Stage 4 Model de presiune Stan Stage 4 Model de presiune Stan Stage 4 Model de presiune Stan Stage 4

Model de presiune Stan Stage 4


5.402,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Proiectat pentru predarea și instruirea cu dispozitive de închidere în vid și de terapie cu presiune negativă, acest model prezintă o mare leziune sub presiune a etapei 4 Subminarea, tunelarea, slough, eschar și osul expus (cu osteomielită) și o leziune de presiune în stadiul 3 cu grăsime subcutanată și țesut de granulare. Dimensiunea și adâncimea mare a leziunilor de presiune din stadiul 4, precum și subminarea și tunelarea, o fac ideală pentru practicarea pansamentului și prepararii corespunzătoare a unei rani mari pentru utilizare cu un dispozitiv de terapie cu răni sub presiune negativă. Leziunea de presiune din etapa 3 este poziționată, astfel încât etapa 4 să poată fi îmbrăcată de la sine sau un pansament „bridging” poate fi aplicat în etapa 4 și etapa 3 pentru a demonstra și exersa această abilitate. Abilitățile pe care le învață profesioniștii din domeniul sănătății cu acest model pot fi utilizate pentru a obține rezultate pozitive cu o varietate de tipuri de răni cronice și acute, cum ar fi alte leziuni la presiune, răni diabetice, răni abdominale, răni de traumă, clapete și grefe. Compact și ponderare doar 2 lbs. Acest model este ușor de transportat.

Acest model este realizat dintr -un material unic, flexibil, care permite aplicarea și eliminarea pansamentelor fără a lăsa un reziduu adeziv.

Un instrument excelent pentru instruire, testarea competențelor, evaluarea competențelor, tehnicile de pansament și utilizarea dispozitivelor de terapie cu răni sub presiune negativă!

Dimensiune: 9 ”x 9” x 4 1/2 ”sh. WT. 3,0 lbs.

* Am inclus cele mai probabile descrieri bazate pe etiologie, dar realizăm că multe răni pot apărea în aceeași locație, având etiologii diferite. Diagnosticul definitiv depinde de clinician și de echipa interprofesională de îngrijire a rănilor.

*De asemenea, disponibil pe un ton întunecat al pielii.
VATA
3001169 [W46515]
5 Produse

Referințe specifice