Zoll R Series - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360
Zoll R Series - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360
Zoll R Series - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360 Zoll R Series - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360

Zoll R Series - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Monitorul simulat „Zoll R Series” este o simulare opțională de ecran de marcă premium, care funcționează cu Realiti 360 Vital Sign Monitor și aplicația Defibrilator. Este conceput pentru a fi utilizat cu sistemele de simulare a monitorizării pacientului Realiti Plus și Realiti Pro de către iSimulatee.
;
Instructorii pot adăuga cu ușurință scenarii de antrenament sau descărcați scenarii noi de pe platforma Communiti Realiti 360.
;
Realiti 360 Premium imită interfața de utilizator a mai multor producători de monitorizare a pacienților și defibrilatori. Prin colaborarea cu producătorii de defibrilator popular și de monitorizare, iSimulatee a creat interfețe hiper-realiste care arată și funcționează ca monitoarele de semn vitale și defibrilatoarele reale utilizate la punctul de îngrijire. Selecția actuală și în creștere a monitoarelor și defibrilatoarelor pacienților permite studenților să experimenteze un număr semnificativ de monitoare și defibrilatoare pe care le -ar putea întâlni în carierele lor EMT sau în spital.
;
Pe baza nevoilor individuale de instruire și a configurației produsului, utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre aceste ecrane de afișare premium pentru antrenamentele lor de simulare.

Monitorul pacientului și simularea defibrilatorului „Zoll R Series” oferă utilizatorilor Realiti 360 opțiunea de a antrena CPR de înaltă calitate, defibrilație optimă și tratamente de ritm. Această simulare a ecranului imită perfect monitorul „Zoll R Series”, inclusiv toate caracteristicile sale de marcă.
iSimulate
8000979
5 Produse

Referințe specifice